top of page
grintagira_D7N_5444_edited.jpg

Je pedaaltechniek verbeteren? Goed idee, het helpt je om sneller en efficiënter te fietsen. Bij ons kan je terecht voor coaching en wetenschappelijke opvolging van je fietstechniek.

Beter fietsen

Begeleiding profs

Profs en liefhebbers zijn ambitieus en houden graag de vinger aan de pols. Een bikefit is voor hen vaak het begin van een begeleidingstraject met meerdere sessies van metingen en bijsturing. Daarbij volgen we de fietspositie, de traptechniek en -efficiëntie en het duwvermogen op.

grintagira_D7N_5455_edited.jpg
IMG_7445.jpg

Fietstechniek voor jeugdrenners 

Ook voor jeugdrenners is - naast gewone trainingsbegeleiding - de opvolging van het fietsbiomechanische heel belangrijk. Efficiënt en juist leren duwen op de pedalen, van jongs af aan. Dat is onze missie met jonge wielrenners.

Omdat je als renner meer nodig hebt dan een eenmalige fietsaanpassing, bieden we coaching trajecten aan. Na een intake gesprek, brengen we je lichamelijke capaciteiten en verbeterpunten in kaart. Om er dan samen aan te werken en bij te sturen.

traptechniek_test-40.jpg

Pedaalefficiëntie & traptechniek

Gepersonaliseerde zolen

Je voeten zijn het belangrijkste contactpunt met je fiets. Als dat niet goed zit, verlies je al een deel van je duwvermogen. Daarom personaliseren we voor renners inlegzolen op basis van eigen voetvorm en motoriek. We hogen de zolen op waar nodig zodat je kaarsrecht gaat trappen. Zo optimaliseren we  duwvermogen en voorkom je knie-, heup- en rugblessures.

Neem contact op

Zin om samen met ons progressie te boeken als renner?

bottom of page