Hulp bij reserveren

Wat boek je in jouw situatie?

Beter fietsen

Heb je al een fiets (eender welk type) en wil je langskomen voor een eerste bikefit? Dan kies je tussen onze gewone 'Bikefit' of de 'Bikefit inclusief fietssteunzolen op maat'. Of je de fietssteunzolen nodig hebt? Weet dat elke fietser er baat bij heeft. De gepersonaliseerde zolen geven meer comfort en optimaliseren je krachtoverbrenging. Lees er meer over op onze pagina over schoenen en zolen

Juiste nieuwe fiets kiezen

Wil je een nieuwe fiets of frame aanschaffen? Meteen in de juiste maat, beste geometrie en met correcte onderdelen? Dan kun je beroep doen op onze merkonafhankelijke aankoopbegeleiding. Als je al een bikefit bij ons gehad hebt, dan reserveer je 'Frame-advies op basis van bikefitrapport'. Zo niet, kom je langs voor 'Bikefit incl. frame-advies deel 1'. Nadat je je fiets vervolgens gekocht hebt, kom je opnieuw langs voor deel 2. Dan stellen we alles tot in de puntjes af en controleren we of je optimaal beweegt op je nieuwe ros. Lees er meer over op onze pagina over frame-advies.

Zadeldrukmeting of bikefit?

Wat het verschil is tussen een zadeldrukmeting en bikefit? Bij het eerste brengen we je drukverdeling op het zadel in kaart en sporen we de oorzaak van je eventuele klacht op. Wat is jouw ideale zadeltype? Heb je een positieprobleem dat zadelpijn veroorzaakt? Dat kom je te weten. We doen daarbij géén fiets- of positieopmeting, géén flexibiliteits- en voetanalyse, géén videoanalyse of cranklengtebepaling en géén opmaak van een bikefitrapport. Daarin verschilt de zadeldrukmeting dus van een bikefit.

Tweede bezoek

Al een bikefit gehad? Tijd om je tweede fiets (bvb. MTB of gravelbike) goed af te stellen? Dan boek je 'Afstelling tweede fiets'. Specifieke vragen die niet binnen onze services vallen? Dan kun je ook een algemene consultatie boeken. Die kan doorgaan in ons winkelpunt of via een videogesprek. Bekijk een voorbeeld van zo'n videogesprek. Consultaties via e-mail zijn helaas niet mogelijk. Dank voor je begrip.

Wachttijden

In het voorjaar en in de zomer is het volop fietsseizoen. Ook bij Bike Experience voelen we dat. Het is niet abnormaal dat de wachttijden in onze boekingsagenda dan soms oplopen tot 3 à 4 maanden. Gezien de aard van onze diensten en onze expertise, kunnen we helaas niet anders dan hier begrip en geduld voor vragen. We nemen voor elke klant alle tijd en expertise die nodig is, om zijn probleem op te lossen. Tip: plan dus je afspraak tijdig in voor consultaties die je kunt voorzien, zoals vernieuwing zolen of schoenen of afstelling tweede fiets. In de winter zijn de wachttijden doorgaans korter. Bedankt voor het begrip.